Micro dansa- Neix a Mallorca 2-Jùpiter

Júpiter, és una peça en procés de creació inspirada en l’experimentació e informació astronòmica sobre aquest planeta tan interessant, que als alumnes del Laboratori de moviment i creativitat de S’altell ens ha donat moltíssimes possibilitats per a explorar amb el cos, el moviment i la filosofia.
Júpiter és considerat el deu dels pensaments abstractes, de l’expansió, els viatges mentals i físics que donen llum a l’ànima. Ha sigut inspiració del grup mallorquí, EL DIABLO EN EL OJO, que van compondre una cançó que parla de la identitat, de la desesperació de no trobar-se en un cos i de la pena infinita de no pertànyer a res.
Tot això i més, ho podreu gaudir el divendres vinent 29 de novembre a la segona mostra del Cicle de Dansa contemporània Neix a Mallorca, que es farà a Cau de l’os cafè a Manacor amb dues passes, un a les 20:30 h i un altre a les 21:30 h, hi hauran boníssimes tapes variades i és farà taquilla inversa. Una experiència única que no us podeu perdre!! Os esperem!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s