Espai Dansa

DSC_9041-2

  DANSA CREATIVA, MODERNA I CONTEMPORÀNIA

S’Altell és escola, és espai i és un lloc per la dansa i ofereix vàries disciplines i diferents horaris per gaudir d’ella.
Lola Lloberas té una metodologia personal en la qual engloba els aspectes bàsics i fonamentals de la matèria (dansa i moviment), treballant la relació individual i en grup a l’espai, coneixements de l’anatomia, la actitud corporal, l’expressio al moviment i aprenentatge de coreografies.

Dansa Creativa: 

20171006_195002000_iOS

Per a nins de 3 a 5 anys on ells a través del joc, la musicalitat i activitats que incentiven la creativitat i la imaginació, desenvolupen un aprenentatge psíquic, motor e emocional a través de la expressivitat espontània descobreixen la dansa com a una nova forma de expressió amb el seu cos, l’espai i la sensibilitat artística.

Dansa Moderna

Per a nins i per adults, la dansa Moderna és una disciplina de la dansa rica en tècnica com a base d’altres disciplines. La dansa moderna engloba molts estils actuals, el funky, el jazz, hip-hop i un ampli, etc. És una bona opció per desenrotllar la psicomotricitat i el ritme.

20180527_151647214_iOS

Dansa Contemporània

Per a nins i per adults i diferents nivells la dansa Contemporània és una barreja de varies influencies i tècniques de la dansa. Una manera de expressar més actual que desafia la forma i experimenta amb el moviment d’una manera mes conscient, del cos, l’espai i la llibertat de expressió.

20190710_142802022_iOS
Una activitat d’escolta i deixar-se sorprendre en el moviment i activar una pròpia expressió. El cos es mou segons la seva necessitat i la seva saviesa potenciant la relació del mateix cos amb les emocions i sensacions.