Lola Lloberas

Lola Lloberas, directora de S’altell, després de la seva tasca de més de 15 anys, com a professora i coreògrafa, en diferents estils de dansa a Manacor i altres ciutats del país, crea el seu propi espai on seguir formant a ballarins i seguir gaudint de tots ells, transmetent la dansa amb entusiasme i entrega.

Llicenciada en Coreografia i Tècnica d’Interpretació de la Dansa Contemporània al Conservatori Superior de Dansa de València i amb una àmplia formació acadèmica en diferents estils de dansa moderna, contemporània, Clàssic espanyol i flamenc.

Amb més de 20 anys d’experiència com a ballarina en plats de televisió, Teatres i circ; acompanyant a molts artistes alguns de la talla d’Emilio Aragón “Miliky“, Els Germans Calatrava i altres artistes del paral·lel català.

Va pertànyer a Ballets de coreògrafs com Lola González, Carol Figueres, etc. En gires per Espanya i l’estranger E.E.U.U., Índia, Bèlgica, França, etc.
Com a coreògrafa, ha desenvolupat espectacles a València, amb Beltran ‘s Kabaret companyia de Music Hall, i a les Balears amb el grup de dansa fusió, Tocfusió

.

En els darrers 15 anys com a professora de dansa moderna, contemporània i dansa creativa en Escola Maria Carbonell, Valencia, Off teatre, Valencia, Eima DANSA a Maria de la salut Mallorca, Escola Pasodos, Palma de Mallorca,Mandarina, escola de dansa, Manacor i va dirigir l’escola de dansa Gimnàs Manacor i en altres projectes de dansa en escoles com Jocs Coreogràfics a Palma de Mallorca i altres projectes educatius personals de dansa i arts plàstiques com, el moviment de l’art. 2020, Manacor.

Ha participat en varietat d’esdeveniments amb els seus alumnes:Gala Jove de dansa, Balears, Eima festival, Maria de la Salut, a més de crear varietat d’espectacles i coreografies a través de la pedagogia representats a l’ auditori de Manacor.

També ha estat membre del jurat del campionat d’Espanya de FITKID a Barcelona i ha format part d’un projecte de dansa comunitària Ballamunt com a assistent de Maria Antònia Oliver, a Palma en dansa 2017.

Actualitat

Experiencia Profesional

Mallorca 2020

Coreògrafa de l’espectacle de dansa contemporània, Vent de l’est representat a l’Auditori de Manacor a l’agost 2020. Mallorca.

Direcció en Taller de dansa i creació per a nens al festival Eima a Maria de la Salut, agost 2020. Mallorca.

Producció de festival Eima a Maria de la salut. Mallorca 2020.

Propostes de video dansa per el dia internacional de la dansa, Departament de educació de l’ajuntament de Manacor.

Creadora junt a Marina Canoves del projecte educatiu de dansa i arts plàstiques, El Moviment de l’art. Manacor.

Creadora de l’cicle microdanza Neix a Mallorca a Manacor 2019-2020 a Cafè Cau de l’us, com a coreògrafa i organitzadora de l’esdeveniment. Manacor.

Creadora del projecte educatiu de dansa a l’escola que des de 2015 fins l’actualitat es realitzen a diferents escoles de Mallorca.

Formació

Mallorca 2020-2019.

Taller de Dansa- formació a càrrec de Blanca Arrieta. Teatre Principal Palma de Mallorca.

Taller de composició coreogràfica a càrrec d’Alex Guerrra (Hort-art València) Festival Ciclop, teatre visual, Sineu. Mallorca 2019.

Itàlia 2018

Residència Artistica a Verona Itàlia a càrrec de Muzo Dance Theatre Company com a professora convidada amb el treball de Flamenc Fusio contemporània. Teatre Satiro-off. Verona. Itàlia.

Mallorca 2018

Residencia Artistica a carrèc de MuZo Dance Theatre Company, S’altell espai de dansa i creacio,Manacor,Mallorca.

Mallorca 2017

Formació dansa-dibuix a carrèc de Segni mossi en Eima Creacio en Maria de la salud, Mallorca.

Curs de dansa contemporània a carrèg de Maria Antonia Oliver a La Impossible Palma de Mallorca. 2016/2017