S’ALTELL

S’altell, és una escola de dansa creativa, moderna i contemporània.

Un espai proper on tant, nens, adults, ballarins i principiants trobin el seu lloc per experimentar, aprendre i viure la dansa. Un espai per a tots, on fomentem la dansa amb consciència, estil i passió.

20170813_201800079_iOS

Un espai de creació on es crearan espectacles com a resultat final del treball realitzat pels alumnes i formaran part de processos creatius i experiències escèniques.

Lola Lloberas, directora de S’altell, després de la seva tasca de més de 15 anys, com a professora i coreògrafa, en diferents estils de dansa a Manacor i altres ciutats del país, crea el seu propi espai on seguir formant a ballarins i seguir gaudint de tots ells, transmetent la dansa amb entusiasme i entrega.

Lola Lloberas, directora i fundadora de S’altell

IMG_0769-Editar Coreògrafa, professora i ballarina.

Llicenciada en Coreografia i Tècnica d’Interpretació de la Dansa Contemporània al Conservatori Superior de Dansa de València i amb una àmplia formació acadèmica en diferents estils de dansa moderna, contemporània, Clàssic espanyol i flamenc.

Amb més de 20 anys d’experiència com a ballarina en plats de televisió, Teatres i
circ; acompanyant a molts artistes alguns de la talla d’Emilio AragónMiliky“, Els Germans Calatrava i altres artistes del paral·lel català.

Va pertànyer a Ballets de coreògrafs com Lola González, Carol Figueres, etc. En gires per Espanya i l’estranger E.E.U.U., Índia, Bèlgica, França, etc.
Com a coreògrafa, ha desenvolupat espectacles a València, amb Beltran ‘s Kabaret companyia de Music Hall, i a les Balears amb el grup de dansa fusió, Tocfusió.

En els darrers 10 anys com a professora de dansa moderna, contemporània i dansa creativa en Mandarina escola de dansa, Manacor, en Eima DANSA a Maria de la salut Mallorca, Escola Pasodos, Palma de Mallorca, i va dirigir l’escola de dansa Gimnàs Manacor i en altres projectes de dansa en escoles com Jocs Coreogràfics a Palma de Mallorca.

Ha participat en varietat d’esdeveniments amb els seus alumnes, Concursos Soulbrothers a Madrid, quedant en 3r classificat, I, II i IV Gala Jove de dansa, Balears, Eima festival, Maria de la Salut, a més de crear varietat d’espectacles i coreografies a través de la pedagogia.

També ha estat membre del jurat del campionat d’Espanya de FITKID a Barcelona i ha format part d’un projecte de dansa comunitària Ballamunt com a assistent de Maria Antònia Oliver, a palma en dansa 2017.