Master Class Dansa Urbana fussió – LAURA LLODRÀ-desembre

Estic molt emocionada de presentar una Master class a S’altell amb na Laura LLodrà, una jove ballarina i coreografa que per mi, marca la diferencia amb l’estil urba a Mallorca.

Master class- dissabte 14 de novembre de 11 a 13h

mes info: saltelldansa@gmail.com

Laura Llodrà es intèrpret, coreògrafa y docent nascuda a Mallorca. Començà la seva formació en el patinaje artístic sobre 4 rodes, a què va dedicar 10 anys. Va formar part de la companyia musical Centre Stage Productions, adquirint experiència en cant, interpretació i jazz / modern. Va potenciar la seva formació en dansa contemporània / modern / jazz amb artistes com: Ramon Oller, Julie Magneville, Roberta Fontana, Kiko Lopez, Raimon Àvila, Nicolas Ricchini, Bea Vergés, Carla Cervantes, Sandra Egido, Carlos Miró, Angela Bruno … Paral·lelament, la seva coneixement en danses urbanes com el Hip Hop, Locking, Popping i Breaking potencien la seva versatilitat reflectida en la seva dansa. Amb formació de més de 10 anys amb artistes de reconeixement a manera de freelance, ha creat projectes de dansa a nivell insular i nacional, presentats en certàmens i concursos de dansa contemponánea i urbana com Palma Dansa, Dance World Cup Spain, MOD Mallorca, February HH, Idance, Urbance …

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s