EXPLORANT EL MOVIMENT

Explorant el moviment és una trobada mensual per a persones que els vingui de gust ballar a partir de propostes que ens connectin a través del plaer de moure’ns amb obertura a la creativitat i els principis bàsics de la dansa ,sempre adaptant-nos a les nostres possibilitats físiques! En aquestes trobades, farem un tast de diferents tècniques de dansa assimilant coneixements diferents, que poden aportar a les persones que no tinguin experiència amb la dansa o amb persones que tenen coneixements físics d’altres disciplines, si bé, el més important és tindre ganes de passar-ho bé, despreocupar-se de la tècnica i la forma i jugar amb el moviment i dedicar-se el temps per un mateix.

PLAÇES LIMITADES

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s