Trobar-se amb la dansa

S’altell proposa per a persones que vulguin introduir-se i gaudir de la dansa i no poden comprometre’s durant tot l’any, us convido a reunir-nos una vegada al mes, a partir de Febrer a fer una activitat per a connectar amb un mateix. Així que si tens, entre 18 a 100 anys, pots demanar informació: saltelldansa@gmail.com

Trobar-se amb la dansa és una iniciativa que vol introduir-nos als fonaments de la dansa i al plaer de moure’ns. Un treball d’obertura i consciència, sempre adaptar-nos a les nostres possibilitats corporals.

En aquestes trobades, farem un tast de diferents tècniques de dansa assimilant coneixements diferents, que poden aportar a les persones que no tinguin experiència amb la dansa o amb persones que tenen coneixements físics d’altres disciplines, si bé, el més important és tindre ganes de passar-ho bé, despreocupar-se de la tècnica i la forma i jugar amb el moviment i dedicar-se el temps per un mateix.

Trobar-se amb la dansa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s