Micro Dansa Glosa -Neix a Mallorca 4.Li.mi.tat.

Aquest gener hem experimentat una preciosa fusió, de la glosa, llegat de la cultura popular mallorquina, i el treball del moviment a travès dels límits. Les improvisacions de na Antònia Piu-piu, els seus jocs de paraules i la seva tonada, acompanyen als moviments de les ballarines de manera armónica i atribuint una gran força, al que els moviments restringits i limitats volen expressar.
La metàfora d’aquesta peça, ens reflexa tot allò que la glosa ha simbolitzat durant anys amb aquesta casta de composició popular: El cant del qué no es pot dir, del que un poble expressava disfressat de Ironia.
Os convidem a gaudir de aquesta Micro-dansa-Glosa el proper 31 de Gener al Cau de l’os, una experiència única i original donada per la Glosadora Antònia Piu-piu i les alumnes del laboratori de moviment de S’altell, espai de dansa i creació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s