Micro Dansa-Neix a Mallorca 3 – SINTONIA

SINTONIA -Micro Dansa- Cicle Neix a Mallorca
Dos éssers humans individuals es troben, s’atrauen i es crea una connexió. Les freqüències de l’ànima comencen a connectar i cerca’n la mateixa vibració. Com quan se cerca una emissora de ràdio i es va ajustant el dial fins a arribar a l’ona de la freqüència.
Aquesta petita peça, ens tracta d’això, les alumnes del Laboratori de moviment i creativitat de S’altell ens mostraran l’experimentació d’aquesta Sintonia amb el llenguatge del moviment. Os esperem aquest divendres dia 20 de desembre al Cau de l’os cafè amb el primer passe a les 21h i un segon a les 22h.

20191210_082837786_iOS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s