Certament 2019 L’ART DE MATILDA- S’ALTELL

Avui DIA 22 de juny, celebrem un dia molt especial, celebrem l’esforç, celebrem les alegrias i els reptes, celebrem totes juntes el treball de tot un curs ple de grans aprenentatges i alegrias. Avui tenim l’honor d’estrenar aquest espectaculo que hem creat entre totes, perquè vosaltres sou la inspiració, sou l’ànima de S’ALTELL, des de les mes petites a les mes veteranes, sou increibles i avui brillareu… és igual el resultat final, si no en surt bé la pirueta que porto assajant tot l’any…o em vaig posar nerviosa i no record un pas, …el mes bonic i essencial de la dansa és el procés, la vivència del dia a dia, el somriure amb la qual arriveu a l’espai, ganes i passió que poseu.
moltes gràcies per aquest any tan especial en tots els sentits…!! avui gaudirem, a ballar que és el nostre!!
gràcies i molta merda.
LOLA LLOBERAS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s