Muzo Dance Theater Company a S’altell espai de dansa i creació ,Manacor.

Amb motiu de la nit de l’art, el passat dissabte 23, S’altell es traslladà a Palma per gaudir d’una nit fantàstica envoltats d’art i com no, de dansa.
El bon temps i les ganes de disfrutar ens varen deixar passejar per els carrerons de Ciutat i descobrir moltes i bones obres de tot tipus d’expressions artístiques. Una en especial.
Entre el renou de la gent que festejava tan especial esdeveniment, que ja du anys siguent un portal a la cultura, vàrem trobar a la cafeteria Budoch un espectacle de dansa a càrrec de muZo Dance Theatre Company. Dos joves ballarins de Verona (Italia), Giulia Roversi i Matteo Zonca, amb molt bona enèrgia ens varen presentar la proposta “Tête a tête en un café”, elegant i sincera, complicada tant a nivell tècnic com per el reduit espai del que disposaven. Tots els elements de la dansa teatre estaven clarament representats i es podia sentir la seva profesionalitat. Ens vàren captivar amb el seu saber fer.
El plaer de poder coneixer aquests dos artistes mes personalment, la seva trajectoria i els seus projectes, es va allargar fins el dilluns dia 25 que van visitar Manacor. Ens van regalar una classe de dansa contemporánia que les alumnes de S’altell van gaudir.

 

El mateix cap de setmana vaig poder, personalment, participar a una improvisació a Palma amb aquesta companyia, una experiencia preciosa, dirigida per ells mateixos, una sort haber format part de un dels seus projectes i agrair molt sinceramnet la seva frescura i passió que en van omplir de ganes i noves sensacions.

Moltissimes gracies per transmetre la dansa amb tanta passió i emoció, fins aviat, os esperem a el nostre espai.

Lola Lloberas

Directora de S’ altell espai dansa i creació

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s